To wcale nie jest trudne, gotować zdrowo... To jest łatwe, szybkie jak trzeba i zawsze przyjemne...
niedziela, 26 października 2014
Kasza pęczak z warzywami i indykiem.
- 3 łyżki ugotowanej kaszy pęczak
- pół czerwonej cebuli
- ząbek czosnku
- 1/4 pora
- pół czerwonej papryki
- 4 duże pieczarki
- 150g udźca indyka bez skóry
- łyżeczka sosu sojowego
- łyżeczka octu balsamicznego
Warzywa poddusić na patelni dodać 3 łyżki pęczaku. Na osobnej patelni poddusić do suchości indyka z sosem sojowym i octem balsamicznym.
Całość : 292 kcal B - 36,3 g T - 5,8 g W - 29,3 g Bł - 6,5 g
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz